29.06.2015

Piso piloto. CCCB

Participem amb un petit gra de sorra a l'exposició Piso Piloto al CCCB de Barcelona. El Nostre projecte, realitzat en el marc de l'experiència ''Arquitecte de capçalera'' dins del màster d'innovació tecnològica a l'arquitectura planteja la possibilitat de transformar els terrats del raval en pèrgoles que funcionen com a horts urbans. Col·laboració amb Amber Lily, Clara Areste i Michele Capotorto

Piso piloto website

tancar

23.01.2014

Projectes en paisatges culturals. Conferència e(co)stratègia

Conferència sobre la proposta per a les portes de Collserola e(co)stratègia en la jornada de seminaris teòrics de l'assignatura Projectes en paisatges culturals de l'Escola Tècnica d'Arquitectura del Vallès (UPC)

Pàgina web de Projectes en paisatges culturals

tancar

22.03.2013

Exposició joves arquitectes. He acabat arquitectura!I ara què?.

Ha sigut exposat el projecte Gowanuscape en aquesta exposició col·lectiva organitzada al COAC Girona

tancar

09.10.2012

Exposició. Les portes de Collserola.

En el marc de la Biennal Europea de Paisatge, s'ha organitzat una mostra de les propostes presentades per al concurs 'Les portes de Collserola', on s'inclou la proposta guanyadora de Taller Sau per a la porta 13.

La mostra es podrà veure a la sala d'exposicions del COAC de Barcelona fins el 20 d'Octubre de 2012.

www.coac.net

tancar

04.05.2012

Erweiterung FOS/BOS Kaufbeuren

Exposició a Kaufberen de les propostes presentades en el marc del concurs restringit Erweiterung FOS/BOS Kaufbeuren dins del que Taller Sau va participar amb la proposta 'Blumen'.

tancar

24.05.2011

Ausstellung der Wettbewerbser gebnisse des Realisierungs wettbewerbs Ortserweiterung der Gemeinde Kirchheim

Exposició al Turnhalle de Kirchheim de les propostes presentades en el marc del concurs restringit. Hi trobarem la proposta de Taller Sau, Colonized Fields, premiada amb una menció honorífica.

tancar

31.03.2011

'Equipaments docents a la comarca d'Osona 2007-2011'

Dijous 31 de març de 2011, a 2/4 de 8 del vespre, es celebrarà l'acte d'inauguració a la Delegació d'Osona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (Pl. Bisbe Oliba, 2 de Vic).

tancar