Premios COAM 2005-2016

L'obra "OCA itv Alcorcón" que va obtenir el premi COAM d'arquitectura l'any 2014 ha sigut seleccionada per a la publicació "2005-2016 PREMIOS COAM Arquitectura contemporánea de Madrid"

Premis FAD 2017

El projecte 'Centre d'activitats integrat en el paisatge' a Les Llosses ha sigut seleccionat als premis FAD d'arquitectura 2017.

Premis d'arquitectura de les comarques de Girona 2017

Els projectes 'Casa Aleix i Mariona' i ' Centre d'activitats integrat en el paisatge' han sigut seleccionats als premis que organitza el COAC per a la provincia de Girona.

OcaITV a Via Construcción

Publicat el projecte OCAitv al número 123 de la revista d'arquitectura Via Construcción.

Casa Migdia on Diseño 358

Publicat el projecte Casa Migdia al número 358 de la revista d'arquitectura i disseny On diseño.

Iconic Awards 2015, guayadors de la categoria de concepte urbà

El German Design Council ha donat el primer premi de la categoria de concepteurbà dels Iconic awards per al projecte als entorns del riu Besòs e(co)stratègia.

El jurat ha valorat que ''This remarkable landscape design located in close proximity to Barcelona depicts a “green” platform that spans a heavily frequented traffic artery and, in doing so, combines the untouched wilderness of a natural preserve, agricultural areas and urban structures in a spectacular manner. The open space planning is exemplary in regard to the ecological aspect and useful, since the beautifully arranged area full of plants and trees can serve as a recreational destination for residents of the city as well.''

Plans i projectes per a BCN 2011-2015

El projecte de remodelació de l'entorn del conjunt de la casa de les aigües, així com el projecte per a l'ordenació del tram final de la carretera de les aigües, han sigut inclosos en el llibre ''Plans i projectes per a BCN 1011-2015.

Premis NAN 8

Els projectes casa Migdia i OCA itv Alcorcón han estat designats finalistes als Premis NAN 8 en les categories de projectes residencials i d'eficiència energètica respectivament.

Naturbà. Barcelona Collserola, una relació retrobada

Es presenta al coac la publicació del llibre sobre el projecte les 16 Portes de Collserola, en el que es troba inclòs e(co)stratègia, la nostra proposta per a la porta Trinitat.

Casa Migdia a El País Semanal

La Casa Migdia ha sigut publicada al a l'apartat de d'arquitectura i interiorisme del suplement El pais semanal.

Premis COAM 2014

L'edifici OCAitv a Alcorcón ha sigut galardonat en els premis COAM com un dels millors edificis construïts a la comunitat de Madrid durant el transcurs de l'any 2013.

Projectes en paisatges culturals

Conferència sobre la proposta per a les portes de Collserola e(co)stratègia en la jornada de seminaris teòrics de l'assignatura Projectes en paisatges culturals de l'Escola Tècnica d'Arquitectura del Vallès (UPC).

Biennal europea de paisatge

En el marc de la Biennal Europea de Paisatge, s'ha organitzat una mostra de les propostes presentades per al concurs 'Les portes de Collserola'. On s'hi inclou la proposta guanyadora de Taller Sau per a la porta 13. La mostra es podrà veure a la sala d'exposicions del COAC de Barcelona fins el 20 d'Octubre de 2012.

Les 16 Portes de Collserola / 1r Premi

Taller SAU ha guanyat el concurs '16 Portes de Collserola: Porta de la Trinitat'. El projecte dibuixa un nou coixí biològic entre la ciutat i el parc natural de Collserola a través d'agrosistemes, recupera la secció de la vall entre la serra de Collserola i la serra de Marina connectant-les medioambientalment amb el corredor biològic del Besòs, consolida els teixits de verds urbans de la ciutat, conecta el barris de Trinitat amb Santa Coloma i dóna a la ciutat una nova porta. w1.bcn.cat/portesdecollserola

Decàleg de bones pràctiques arquitectòniques

El Palau de l'Abadia de Sant Joan de les Abadesses,edifici del segle XIV, ha sigut inclòs com a exemple de bona intervenció en un edifici històric en el ''Decàleg de bones pràctiques''; publicació del Col.lectiu Patrimoni. Aquest edifici ha canviat d'ús i ha sigut rehabilitat mútliples vegades al llarg de la seva vida. Les últimes intervencions han sigut per part de diversos arquitectes; Joan M. de Ribot i Batlle (1980), Pere Solà i Busquets (1986) i Taller Sau (2007).

Ortserweiterung Kirchheim / Menció honorífica

Sau Taller d'Arquitectura ha guanyat una Menció Honorífica al concurs internacional 'Ortserweiterung Kirchheim b. München'. El projecte està inclòs a l'exposició 'Ausstellung der Wettbewerbser gebnisse des Realisierungs wettbewerbs Ortserweiterung der Gemeinde Kirchheim' al Turmhalle de Kirchheim al Heimstettner Straße 11 // Munic.