Llar d'infants La Cabanya, Torelló, 2010













Promotor
Ajuntament de Torelló
Superfície construïda
1.037 m²
Col·laboradors
Miquel Grifell Suárez, Arq. Tècnic
Pressupost estimat
1.300.000 €
Inici d'obra
2005
Fotògraf
Adrià Goula
Descripció
El plantejament de la llar d'infants es fa en base a una superfície de terreny que s'ha separat del Parc Urbà del mateix nom. S'escull aquest sector degut a que queda lleugerament a cota superior respecte el nivell de la resta del Parc, obtenint així que l'equipament tingui unes vistes del seu entorn.

Es planteja "desgranar" el programa en tres cossos entrelligats: espai per aules, espais de direcció i serveis, i espai d'ús múltiple.

Es dóna molta importància a l'espai d'ús múltiple central ja que serà el que permetrà dotar de diferents usos (menjador, pati interior d'hivern, local d'actuacions,...). A la vegada, també actua de rebedor-distribuidor i control de tota la instal·lació. La coberta d'aquest espai està orientada totalment a sud, per tal de permetre implantar un nombre important de plaques solars o fotovoltaiques en un futur.

Publicacions digitals:

Publicació a Archdaily

Publicació a Diariodesign

Publicacions impreses:

Interior Architecture of China. May 2012 Issue. Co-op Land

Colorful Childhood. Ifengspace. Xina 2012

Learn for Life. Gestalten. Berlin 2012

Premis:

El projecte de la Llar d'infants de Torelló ha estat seleccionat per l'exposició 'Equipaments docents a la comarca d'Osona 2007-2011

Més info: