Espai gastronòmic Sant Joan de les Abadesses, 2019

Promotor
Privat

Superfície construida
60 m2

Data
2019

Fotògraf
Andrés Flajszer

La propietat ens planteja la transformació d’una caseta de jardí en un espai cuina-menjador per a 25 persones.

El programa plantejat suposa duplicar la superfícia actual de la caseta. Davant d’aquesta situació es pren la decisió de col·locar la cuina dins la caseta existent i ampliar l’espai amb una estrutura lleugera de fusta pel menjador. D’aquesta manera, la cuina s’aprofita dels serveis existents de la caseta (aigua, desaigua, llum, extracció...) i, per altra banda, es dona una resposta més eficient als paràmetres de confort (acústics, lumínics, tèrmics...) que requereix un menjador d’aquestes caracterítiques.

Pel què fa a l’estratègia formal de l’ampliació, es planteja un volum pur deslligat de l’estructura formal de la caseta, un volum de fusta revestit amb un composite d’alumini que reflexa la llum i els tons del paisatge, d’aquesta manera s’aconsegueix que les dues peces dialoguin però no competeixin. La caseta de pedra i arrelada al paisatge continua com a element principal.

La propietat ens planteja la transformació d’una caseta de jardí en un espai cuina-menjador per a 25 persones.

El programa plantejat suposa duplicar la superfícia actual de la caseta. Davant...

Llegir més
Espai gastronòmic - 0
Espai gastronòmic - 1
Espai gastronòmic - 2
Espai gastronòmic - 3
Espai gastronòmic - 4